Loading
Logo Pro Infirmis

Ristorante Vallemaggia

Logo Pro Infirmis

News

FATTU IN CORSICA

fotografie di Aldo Balmelli

Esposizione fotografica 7.1.19 --> 29.4.19

CINE.CIBO.CICIARHANDO 2019

Ritorna a grande richiesta la rassegna cine-culianaria che unisce il piacere della visione di un film a quello di gustare un'ottima cena. Una cena creata appositamente dallo Chef Remo Migliorini.

GIO 31 GENNAIO 2019 | GIO 14 FEBBRAIO 2019 | GIO 21 FEBBRAIO 2019

Inizio della proiezione alle 18:30 a seguire la cena (3 portate). I posti sono limitati pertanto è gradita la prenotazione.

"QUANTO BASTA" film di Francesco Falaschi

1a Serata CineCiboCiciarhando

| GIO 31 GENNAIO 2019 | 18:30

clicca il link e scopri il Film e il menu abbinato. Aspettiamo la vostra prenotazione!

SCOPRI LA NUOVA CARTA MENU INVERNALE

The Restaurant

The welcome in Pro Infirmis' restaurant Vallemaggia is cordial and the service attentive. The food provided is healthy and balanced. A team of professionals works with the staff benefiting from disability pensions, who are mainly occupied with service and the kitchen. Particular attention is paid to the ingredients: fresh, regional and mostly organic products prepared with creativity and passion. The contact between professionals, disabled staff and customers creates conditions conducive to interaction and inclusion. We have a dining room for 80 people, a large terrace under the shade of a century-old camphor tree, and a cosy bar.

The kitchen

At midday we offer a simple daily meat or fish dish, a vegetarian dish and a small menu choice. On Thursday and Friday evenings we offer a refined menu created specially by the chef, accompanied by a carefully selected wine list. For banquets and special occasions, we concoct a personalised menu.

Menu della settimana

Menu completo CHF 23.00
Menu senza antipasto CHF 19.00
Menu senza dessert CHF 19.00
Solo piatto principale CHF 15.00
Menu serale, giovedì e venerdì CHF 58.00

The events

FATTU IN CORSICA

04.01.2019 – 29.04.2019

fotografie di Aldo Balmelli

Esposizione fotografica 7.1.19 --> 29.4.19

CINE.CIBO.CICIARHANDO 2019

17.01.2019 – 22.02.2019

Ritorna a grande richiesta la rassegna cine-culianaria che unisce il piacere della visione di un film a quello di gustare un'ottima cena. Una cena creata appositamente dallo Chef Remo Migliorini.

GIO 31 GENNAIO 2019 | GIO 14 FEBBRAIO 2019 | GIO 21 FEBBRAIO 2019

Inizio della proiezione alle 18:30 a seguire la cena (3 portate). I posti sono limitati pertanto è gradita la prenotazione.

"QUANTO BASTA" film di Francesco Falaschi

17.01.2019 – 02.02.2019

1a Serata CineCiboCiciarhando

| GIO 31 GENNAIO 2019 | 18:30

clicca il link e scopri il Film e il menu abbinato. Aspettiamo la vostra prenotazione!

The team

Gerente
Ronnie Figura
Chef de cuisine
Remo Migliorini
Sous-chef
Giada Ferrari
Cuoco
Claudio Stecher (buvette)
Educatore
Maurizio Catena
Servizio sala
Helena Christen Norden
Lourdes Morillo
Germana Pedrazzi

Collaboratori cucina
Angelita Bautista
Jöel Cotti
Giorgio Crescimano
Carol Foglia
Davide Gazza
Mattia Lanza
Andy Maderni Sou
Peter Simon
Pietro Riggio

Collaboratori servizio
Mirko Bottani
Guglielmo Hug
Simone Muto
Ilija Protkic
Sergio Sandri
Diana Tiberio

Collaboratori lavanderia e pulizie
Michel Gianini
Pamela Lafranchi
Suzana Malinovska
Mariano De Zerbinati Milquiudy

Collaboratori ufficio
Anna Frei Benbenaissa

Buvette Supsi
Paola Guglielmazzi (gerente)
Jayne Dupuis
Daniela Rey
Giada Paganini

The refreshment bar

A small team from the Vallemaggia restaurant runs the refreshment bar of the Training and Apprenticeship Department (DFA) of the SUPSI (University of Applied Sciences of Southern Switzerland). The bar serves drinks all day and proposes a self-service buffet at midday. This environment facilitates daily contact between our staff, the students and the teachers, and proves to be particularly enriching and stimulating for all those involved.

Casa Vallemaggia

The Casa Vallemaggia, managed by Pro Infirmis, offers persons with disabilities the possibility of gaining experience, expressing and affirming themselves in various contexts such as work, habitat, relations and social contacts.


Vai giù
Torna su
/